Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-10-2020 10:43:52
Geldzaken & Recht

Bedrijfsmatige geluidsoverlast in woonwijk

M.i.is hier maar een mogelijkheid en dat is zo snel als mogelijk contact opnemen met uw gemeente. het lijkt mij niet onmogelijk dat 'de buurman' nu activiuteiten uitvoert die in strijd zijn met het bestemmingsplan (of er moet een omgevingsvergunning zijn verleend en bovendien kan ook nog aan de orde zijn dat hij geen bouwvergunning heeft. m.b.t. deze twee (omgevingsvergunning / bouwvergunning)  zou dan een openbare publicatie geweest moeten zijn. het is ook nog mogelijk dat sorake is, naast het al genoemde van overtreden van de hinderwet.
dus herhaald, meteen contact oponemen met uw gemeente.

edit: u kunt handhaving vorderen  https://vng.nl/sites/default/files/handhaving-door-en-voor-gemeenten_20130902.pdf" target="_blank">https://vng.nl/sites/default/files/handhaving-door-en-voor-gemeenten_20130902.pdf