Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pisvlek
Pisvlek - 19-10-2020 12:48:17
Winkels & Webshops

Klacht retourbeleid mediamarkt.

Het is jammer dat dit zo gelopen is maar troost je zelf maar volgens mij heeft die toko geen poot om op te staan, maar maak voortaan foto's terwijl je die zaken voortaan uitpakt dat doe ik ook dan kan je dit soort zaken direct schouwen en vastleggen. of met getuigen er bij scheelt ook wel.

dat even ter zijde, ongeacht wat er aan de hand is zijn het bij die nsnelverkopende shops gewoon een stelletje varkens en punt 1 is de klant weten te demotiveren als die met een probleem komt, het lijkt soms wel dat je de oude tijden van vroeger maar weer voor je had, je sloeg die vent op zijn bek en zeg dat hij op moet schieten. alle gekheid op een stkje en dat moet ik er welbij zeggen dat hoe fatsoenlijker jij je gedraagt des te minder doen ze voor je, maar als jij je als een harko gedraagd en zo onbeschoft mogelijk en dan het liefste op een zeer druk tijdstip dan moet je zien wat er dan wel niet mogelijk is.

maar ja, de echte service staat niet het woordenboek van die zakken arme turf, als echt service wil hebben en dan ben je echt niet veel duurder uit dan bij die zakkenvullers. 
ga voortaan maar expert, in winschoten heb ik een nieuwe samsung smart tv gekocht en heb hem in esterwegen ( nier ver van papenburg ) duitsland laten installeren, zij zijn zelfs nog een keer langs geweest om die blue-rayspeler te installeren. die zaak daar heb net mijn allerduurste acer laptop gekocht, ik had mezelf voor de gek gehouden om zo'n dure uitgave te gaan doen en dat voor een laptoppie, 4 jaar garantie erbij, ook als je een mok koffie er over heen gooid.

succes er mee,

bij de consumentenbond ben je al voor 7,50 eurie per maand lid inclusief juridische bijstand.