Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-10-2020 15:02:32
Huishouden & Energie

Stroomkabel en domme meter

Wat bedoelt u met een domme meter? is dat niet de 'oude bekende' meter? dan de vraag: woont u in een huurflat, dan is het beter om derez vraag te richten aan de verhuurder en als een een koopflat is dan aan het vve bestuur. dan in ieder geval ook nog: ik zie niet in wat er tegen een slimme meter is. die maakt een en ander veel eenvoudiger en als het goed is ontvangt u dan ook iedere maand een verbruiksoverzicht en kunt u evengoed zelf controleren of het klopt.
of u toegnag kunt weigeren om de aanpassing te doen, ik vraag het mij werkelijk af en herhaald, leg dit voor aan verhuurder of bestuur vve (of als u eigenaar bent bij vereniging eigen huis. 
een en ander zal m.i. ook afhangen van de voorwaarden als genoemd in de leveringsovereenkomst.

aanvullend: ik lees inmiddels dit: https://www.liander.nl/nieuws/2019/11/05/liander-naar-rechter-om-toegang-te-krijgen-tot-gasinstallatie-woningen" target="_blank">https://www.liander.nl/nieuws/2019/11/05/liander-naar-rechter-om-toegang-te-krijgen-tot-gasinstallatie-woningen