Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 22-10-2020 22:03:18
Voeding & Gezondheid

Gewijzigde indeling supermarkt van lidl gevaarlijk voor gezondheid van klanten.

Ook al is de indeling anders, de inhoud van de schappen is hetzelfde. de hagelslag staat nu niet ineens naast de macaroni. ook in normale omstandigheden zijn mensen aan het zoeken, kijken, lezen en helaas ook ouwehoeren en beppen. daar valt niets aan te doen. u komt al lange tijd in die supermarkt, een ander wellicht niet.
waar ik dan weer problemen mee heb in een supermarkt zijn diegene die hun wagentje rechts in het pad zetten, met 1 hand vasthouden en aan de andere kant van het pad iets wil pakken. en niet vergeten de keuvelende dames op leeftijd die uitgebreid de eerste stapjes van de achterkleinkinderen aan het bespreken zijn waardoor er niemand meer langs kan.