Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h.
h.terpstra - 23-10-2020 23:02:32
Huishouden & Energie

Van energielabel a+ groen naar energielabel g dieprood

Arjan, waar maakt u zich druk over. alleen de reclame jongens en meisjes kunnen de natuurwetten veranderen. ieder plusje kost u een 10% hogere prijs 
niet meer en niet minder. ook ed nijpels is  een ster in volks verlakken .. hem er op aanspreken kan niet. hij heeft er geen verstand van. let wel vvd.
veel beloven en weinig geven doet gekken en dwazen in vreude leven. .leerden wij als kind "honderd " jaar geleden.al.
feit . in 1971 kocht ik een cv ketel in mijn huurhuis in flevoland. daar  werd toen aardgas aangeleverd.. rendement 87 %.. mijn huidige hr ketel 90 % ?.
in lelystad eertijds mijn cv ketel vervangen na 16 jaar. had nog het zelfde rendement als bij aanschaf.. maar hij lekte water.dus, een hr ketel geplaatst.
van zuiniger stoken heb ik daarna niets kunnen meten. 2020, mijn buren hebben hete lucht verwarming. rendement is 80 %.. twee verbruikers..9 * 9 = 81.%.
koop gewoon op kwaliteit is mijn ervaring.. mijn cv werkt al 23 jaar goed, met een kleine storing aan de ontsteking. !05 euro. 20000 m3,gas ..
iedere 5000m3 gas verstookt, dan schoon maken. voor de een is dat iedere twee jaar. voor de ander 5 jaar.. sucses . vr. groet, henk.