Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-10-2020 11:21:01
Voeding & Gezondheid

Philips infrarood lamp pr3120 zelf vervangen

Na even zoeken zie ik inderdaad dat uw opmerking m.b.t. claimen door philipsw zoals u stelt inderdaad juist is: https://www.philips.nl/c-f/xc000003473/kan-ik-de-philips-infracare-lamp-zelf-vervangen" target="_blank">https://www.philips.nl/c-f/xc000003473/kan-ik-de-philips-infracare-lamp-zelf-vervangen  zoals helder af te leiden uit o.a. deze melding (naast ook andere) op het i-net.

uw tip is daarmee een goede tip zei het dat wij er verder  niets mee kunnen. wij zijn geen doorgeefluik, helaas voor u, maar vrijwilligers die proberen op basis van eigen kennis en ervaring consumentenvragen / problemen te reageren. 

ik zie wel dat uw vraag inmiddels ook op het i-net te vinden is met de zoeknaam en daarmee ook breder zichtbaar is evenals de reacties die u nu krijgt (ik kopieer uw vraagstelling die ik als zoeknaambenutte en daardoor zijn de letters vet.)
philips infrarood lamp pr3120 zelf vervangen

 het lijkt mij wel een idee om uw melding door te geven aan de acm via http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl omdat u aangeeft dat het terugzenden helemaal niet nodig behoeft te zijn als men een beetje deskundig is.