Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 26-10-2020 14:05:18
Voeding & Gezondheid

Mondkapjes

het grote sprookjes boek verhaal dus.


om u duidelijkheid te geven er hoeft gewoon niets gebruikt te worden de "stof" die voor de filter gebruikt wordt is namelijk een kunstof.


deze wordt door verhitting en onder zeer hogedruk op een draaiende trommel gespoten waar door een zeer fijn gaas ontstaat en na droging als doek wordt gebruikt om de filters te maken.


deze techniek wordt ook gebruikt om non woven (in het nederlands niet geweven doek) om bv kustofgras te voorzien van een onderlaag maar ook de bekende schoonmaak doekjes, gordijnen en zelfs kleding wordt op deze manier gemaakt.


echter is dat een andere toepassing dan wat bij de gezichts maskers wordt gebruikt.


zo als u ziet is het gewoon iets wat iemand heeft gefantaseerd om maar in de belangstelling te komen.


waar deze mensen het wel mee kunnen inspuiten is wd40 dat is water afstotend maar maakt het gezichtsmasker ook lucht dicht :)


wilt u echt voor 99% veilig zijn dan kan u het beste een ffp2 of 3 masker nemen maar dat is echt alleen noodzakelijk als u 100% weet dat iemand coronna heeft maar u kan wel een pm 2.1 filter gebruiken als u een zwakke gezondheid heeft.


deze zijn op aliexpress te koop en passen in een mondkapje waar een filter inpast.