Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-10-2020 15:33:23
Winkels & Webshops

Pakket niet bezorgt wel getekend

Dit is een boeiende. indien inderdaad de bezorger heeft getekend voor ontvangst is zijn werkgever verantwoordelijk en is er zelfs mogelijk sprake van een strafbaar feit! zie bijv.deze: https://www.tomlow-advocaten.nl/nieuws/valse-handtekening/" target="_blank">https://www.tomlow-advocaten.nl/nieuws/valse-handtekening/ of deze omdat de bezorger zich heeft voorfegaan dat u heeft onderetekend voor ontvangst: https://www.rijksoverheid.nl/contact/contactgids/centraal-meld-en-informatiepunt-identiteitsfraude-en-fouten-cmi" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/contact/contactgids/centraal-meld-en-informatiepunt-identiteitsfraude-en-fouten-cmi en daarmee voldoende reden om nader advies te vragen bij een juridisch loket zoals @marita5 al aangaf.

dhl kan niet bewijzen dat u het pakket heeft ontvangen en is daarmee aansprakelijk voor de kennelijke ontvreemding. en dat is ook een strafbaar feit. zie daarvoor o.a. deze: https://mijn.scorpions.nl/integriteitsbeleid/ontvreemding-van-goederen" target="_blank">https://mijn.scorpions.nl/integriteitsbeleid/ontvreemding-van-goederen

u heeft m.i. feitelijk al wel voldoende reden om nu al zelf aangifte te doen maar het vooraf ook raadplegen van het juridisch loket kan zeker zinvol zijn.