Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 26-10-2020 23:42:54
Voeding & Gezondheid

Iemand ervaring met mondkapjes.com?

Er staat een heel aardige uitleg op die vergelijkingssite die u aanhaalt en die beantwoordt al uw bovenstaande vragen. u ziet daar ook dat er geen praktisch verschil voor consumentengebruik is tussen "medische mondkapjes type iir" en de niet-medische wegwerp- en herbruikbare versies.

voorts ziet u in de prijsvergelijking duidelijk twee prijsklassen waartussen ongeveer 50% verschil zit - de goedkopere to 0.20/stuk en de duurdere rond de 0.30/stuk. etos, ah, hema en alle andere supermarkten en drogisterijen om de hoek zitten ook ongeveer op die 0.30/stuk

mijn ervaring is dat de kans op ongekeurde partijen die via de groothandel bij online zaken terechtkomen groter is dan de reguliere handel in de stenen winkels. daar zijn alle maskers voorzien van een gecontroleerd ce keurmerk terwijl ik zeker de afgelopen maanden hele 747 combis heb zien binnenkomen met prut die hier afgekeurd werden op schiphol en vervolgens toch via een andere eu lidstaat de partijhandel bereikten.

ook vind ik het verschil vooral in de pasvorm en het beslaan (of niet) van mijn bril. verschillende gezichten vragen om andere maskers. mijn vrouw zweert bij die van de hema waar die bij mij een continue beslagen bril tot gevolg hebben dus ik ga voor die van de etos/ah.

is die paar cent u ècht waard om een miskoop van 50 slecht passende maskers te riskeren die misschien ook nog eens uit een twijfelachtige partij komen?