Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 28-10-2020 14:43:42
Elektronica & TV

49inch tv letterlijk van zijn voetstuk gevallen

Tja, de wet hierin is helder. het is aan u om aan te tonen dat de bevestigingen niet goed zouden zijn. dat zal nagenoeg onmogelijk zijn aangezien de tv 5 jaar gestaan heeft. u denkt dat het door warmte zou kunnen komen, maar het kan bijvoorbeeld ook kunnen gebeuren met poetsen. een iets te agressief goedje er wekelijks langs doen kan het kunststof ook kapot maken. of in de breedte wel waterpas, maar in de diepte niet. zo staat de tv iets uit het lood en krijg je extreme druk op de bevestingspunten door overhellen.
het is niet aan de verkoper om aan te tonen dat er bijvoorbeeld extreme tocht was waardoor er een windvlaag was, u geen kat heeft die er op sprong of wat dan ook. het is aan u om aan te tonen dat de oorzaak te wijten is aan het product.

en mocht dat uiteindelijk gaan lukken zal er financieel niet veel van over blijven. een tv van 5 jaar oud die nog geen €500,- gekost heeft is economische gezien afgeschreven.