Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 29-10-2020 07:16:15
Auto & Vervoer

Auto gaat bij garage kapot

Uw titel is verkeerd gekozen. de auto is niet bij de garage kapot gegaan, deze was al kapot. de accu was leeg, maar dat hoeft niet te betekenen dat de accu ook kapot was. als er ergens kortsluiting is dan wordt het probleem alleen maar groter. als de dynamo op zijn retour was en nog net genoeg werkte de eerste keer om de accu bij te laden om later tot aan de garage te komen, dan is het niet de schuld van de garage dat de accu daar weer leeg was. en als door die problemen de computer defect is gegaan, dan is dat ook niet de schuld van de garage.

een auto is een investering die geld kost om rijdend te blijven. als er een probleem met de auto is, dan is dat de verantwoordelijkheid van de eigenaar. tenzij u kunt aantonen dat de garagist iets gedaan heeft waardoor het probleem ontstaan in. maar iets zegt mij dat als die auto bij uw moeder voor de deur stond hetzelfde probleem ontstaan was.