Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ni
Nico2020 - 30-10-2020 20:07:34
Geldzaken & Recht

Fastned b.v. & spark marketing group bv doel gericht op kwestbare groep adverteren.

Bedankt voor de tips, uiteraard zijn de zaken verder op orde.

het gaat er dus om dat fastnet b.v. data huurt van https://www.sparkinsights.nl/ welke adverteerd  met 'we durven in hokjes te denken: we analyseren doelgroepen en komen door duidelijke profielen tot waardevolle marktinzichten. we zijn partner op het gebied van data: in plaats van met hagel, schieten wij graag met scherp.' ze maken profielanalyses 'we werken met een aantal vastomlijnde profielen, die wij persona’s noemen. we hebben deze persona’s ingedeeld op basis van criteria zoals: leeftijd, inkomen, gezinssituatie, opleidingsniveau en interesses. iedere persona staat voor een klantsegment of specifieke doelgroep.'
wat ons verbaasd is dat er oudere, en in ons geval kwestbare, mensen worden verleid met risicovolle beleggingen.  
het lijkt mij, als er dan toch een goed product wordt verkocht, aannemelijk dat je ook andere doelgroepen probeert te bereiken. het zou natuurlijk kunnen dat hier anders op wordt geadverteerd maar ik en meerdere mensen uit mijn omgeving hebben het nog niet aangeboden gekregen in welke vorm dan ook.