Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-11-2020 10:24:31
Huishouden & Energie

Waterontharder

Ten eerste is dit als al gezechd geen vraag voor ons als vrijwilligers die op basis van eigen kennis, ervaring etc. vragen proberen te beantwoorden maar voor de kassa redeactie:  www.kassa@bnnvara.nl" target="_blank">www.kassa@bnnvara.nl

n.a.v uw vraag heb ik wel de opmerking of u wel werkelijk ook waterontharder nodig heeft en ten tweede dat als dat wel het geval is doordat bij u relatief veel kalk in het water zit een magneet daar nooit als ontharder actief kan zijn. een magneet trekt ijzerdeeltjes aan. een magneet zou dus hooguit werken als uw drinkwater bruinig zou zijn door roest. in het doosje dat kennelijk € 160,00 kost zit dus een magneetje dat onnodig geld uit uw portemonnaie trekt.