Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-11-2020 10:31:14
Geldzaken & Recht

Kosten aanvragen zorgtoeslag

Voor alle duidelijkheid en mogelijk overbodig: de site van de belastingdienst is https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/inloggen_op_mijn_toeslagen" target="_blank">https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/inloggen_op_mijn_toeslagen  en dus in het vervolg als er al gezocht zou moeten worden gewoon: zoeknaam 'belastingdienst toeslagen' en niet anders omdat dan vrijwel altijd eerst de naam van een 'commercieel bureau' naar voren komt dat dan wel een dient verleend die dan helaas ook betaald moet worden. een leuk verdienmodel. een ander punt is dat men bij dat bureau ook nog over de privé gegevens beschikt!

nog een aanvulling: hetzelfde bureau of soortgelijke zijn ook 'actief' bij het willen bemiddelen bij aanvragen van bijv. rijbewijs, verklaring goed gedrag en andere die zonder onnodige bemiddelingskosten kunnen worden verkregen bij de instantie die ze afgeeft zoals de gemeente (waar die dan wel de normale kosten worden aanrekend).