Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-11-2020 16:32:27
Huishouden & Energie

Vergoeding van aangebrachte schade aan eigendom door enexis

Heeft u een inboedelverzekering? doe dan daar navraag en meld de schade aan. normaliter is het wel zo dat dagwaarde wordt vergoed maar dat is wel heel erg afhankelijk van ook hoe de schade is ontstaan etc.

aanvullend: mogelijk kan deze info van nut zijn: http://www.wetrecht.nl/schadevergoeding/#:~:text=%20als%20vermogensschade%20komt%20in%20aanmerking%20voor%20schadevergoeding%3a,van%20schade%20%28van%20bijvoorbeeld%20een%20schade-expert%29%3b%20more%20" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/schadevergoeding/#: en https://www.juridischloket.nl/politie-en-justitie/schade/schadevergoeding-onrechtmatigedaad/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/politie-en-justitie/schade/schadevergoeding-onrechtmatigedaad/ hetgeen dan vooral ingaat op schade door onrechtmatig handelen (of ondeskundig/onzorvuldig handelen). u kunt ook altijd nadr advies inwinnen bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  waar u ook een voorbeeldbrief kunt vinden en naast de al genoemde verzekering, als u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunt u die verzekeraar ook benaderen.

nog een aanvulling hoewel ik aanneem dat u deze kent: https://www.enexis.nl/consument/service-en-contact/klacht-schade-of-melding?stap=wat%20wilt%20u%20doorgeven%20of%20melden%20consument_1_3" target="_blank">https://www.enexis.nl/consument/service-en-contact