Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 03-11-2020 09:46:20
Winkels & Webshops

Mediamarkt weigert onderzoek afsluiten

Ook ik vraag mij af waarom u het zichzelf moeilijk maakt door het niet willen ondertekenen van het door mm gevraagde formulier.
ik zie niet in waarom dat problematisch zou zijn waarbij ik opmerk dat er overduidelijk op dit moment vertraging in levcering is bij post nl.

hoe het ook 'wordt gewend of gekeerd' de verzender is aansprakelijk voor juiste verzending en vind ik wel dat een formulier als gevraagd overbodig zou zijn maar als men dat bij mm graag wenst, ik zie het probleem niet.

u heeft niets ontvangen, u heeft niet betaalt, u heeft bewijs dat u niets heeft ontvangen en met het gevraagde formulier verklaart u dat dan zelf ook nog eens (al lijkt het overbodig, kwaad kan het m.i. niet)

nog een tip @daan1991, als u reageert op een antwoord is het beter om dat rechtsonder dat antwoord te doen bij het veld 'reactie'. nu maakt u er een reactie van op uw eigen vraag.