Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 03-11-2020 11:26:51
Huishouden & Energie

Vergoeding van aangebrachte schade aan eigendom door enexis

U hebt het over aangebrachte schade en later over de brandweer die iets moest slopen. bij aangebrachte schade denk ik aan een spiegel van de auto die er af gereden is omdat de brandweer met spoed ergens heen moest en er niet langs kon. nu bent u zelf partij in deze aangezien er iets weggehaald moest worden vanwege een incident. dan valt het inderdaad niet onder de verzekering van de brandweer. in dat geval zou ik bij uw eigen verzekering moeten aankloppen.
maar wellicht helpt het om het hele verhaal te vertellen. de praktijk leert dat mensen die maar half iets zeggen dit expres doen om zo een gaatje te vinden. maar daar hebben die mensen niets aan. met een heel verhaal kan wel de juiste handvatten gegeven worden.