Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mark Sulsters
Mark Sulsters - 03-11-2020 16:23:59
Auto & Vervoer

Heeft er iemand ervaring met het lease bedrijf car driver deals?

Ik zie een heleboel reacties van mensen die er geen ervaring mee hebben en hele wantrouwende reacties op iemand die er wel ervaring mee heeft. 
ook ik heb sinds juli een contract voor 2 jaar met direct rijden. 
ik had binnen twee weken een peugeot 5008 voor de deur met 7500 km die 7 maanden oud was. heerlijke auto. 
mijn voorkeursauto was een tiguan en deze is op 23 september omgeruild voor de deur. is een r-style dus niet de goedkoopste optie maar zeker niet alle opties.
je huurt eigenlijk gewoon een auto van hertz, avis, enz. en je hebt een contract. en je betaald bij afleveren.
ik vertrouwde het ook niet, maar wat kan je gebeuren als je betaald bij levering en een contract voor 2 jaar krijgt. zij sluiten gewoon een hele goeie deal met avis en ik rij in een vrijwel nieuwe auto. geen eigen keuze in kleur, opties, enz net als bij een verhuurder. 
en over 8 maanden ga ik dat supergoedkope contract aan voor een jaar wachten want dan heb ik deze nog. dan wordt het nog goedkoper. geen bkr, geen toetsing, geen bijtelling!