Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 04-11-2020 16:38:08
Computers & Telefonie

Opzegging xs4all niet mogelijk bij verhuizing naar verpleeghuis

Hallo rosmar , 

de voorwaarden : 


artikel 16 verhuizing


16.1 indien de klant verhuist dient hij minimaal één maand van tevoren zijn nieuwe adres aan xs4all mede te delen. de klant kan zijn aansluiting mee laten verhuizen naar zijn nieuwe adres, tenzij sprake is van een verhuizing naar een gebied waar de dienst niet geleverd kan worden, waaronder het buitenland, of sprake is van andere technische belemmeringen waardoor het verhuizen van de aansluiting niet realiseerbaar is. uitsluitend de consument-klant heeft in dat geval het recht de overeenkomst tussentijds op te zeggen.


16.2 xs4all stelt in overleg met de klant vast wanneer de verhuizing van de aansluiting zal plaatsvinden. indien de nieuwe aansluiting op het vastgestelde tijdstip niet werkend wordt opgeleverd, is xs4all niet gehouden tot enige schadevergoeding aan de klant. in dat geval wordt in overleg een nieuw tijdstip voor verhuizing van de aansluiting vastgesteld.


16.3 de overeenkomst loopt voor, tijdens en na de verhuizing door. de klant blijft gehouden de vergoedingen als bedoeld in artikel 7 en de kosten die verbonden zijn aan verhuizing van de aansluiting, te betalen. de kosten die redelijkerwijs verbonden zijn aan verhuizing van de aansluiting worden bekend gemaakt op de website van xs4all. 


artikel 17 contractsovername


17.1 de klant is niet gerechtigd de rechten en verplichtingen uit de overeenkomst over te dragen aan een derde zonder schriftelijke toestemming van xs4all. aan de toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden.


17.2 xs4all is gerechtigd haar rechten en verplichtingen uit de overeenkomst over te dragen aan een derde, indien zulks geschiedt in het kader van een overdracht van (een onderdeel van) de door haar gedreven onderneming.

voor de volledige voorwaarden , klik op de rode regels . 

https://www.xs4all.nl/klant/voorwaarden/" target="_blank">https://www.xs4all.nl/klant/voorwaarden/