Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 07-11-2020 08:13:33
Winkels & Webshops

Mijnprivilege.nl weigert uitschrijving in behandeling te nemen

Je hebt geen abonnement, maar je bent lid geworden van die club en je betaalt contributie.
je kunt het lidmaatschap opzeggen als je geen gebruik hebt gemaakt van die geld mijnen.
heb je dus wel gedaan. je moet nog een jaar betalen en geen gebruik maken van die mijnen en dan op tijd opzeggen.
dan ben je er van af.
https://www.mijnprivileges.nl/info_en_uitleg/voorwaarden/zo_werkt_het.html" target="_blank">https://www.mijnprivileges.nl/info_en_uitleg/voorwaarden/zo_werkt_het.html
artikel 9.3 en 9.4


opzegging door het privileges lid is alleen geldig als het gebeurt via een ondertekende schriftelijke kennisgeving aan privileges en daarbij een opzegtermijn van tenminste één maand tegen de einddatum van de lopende jaartermijn in acht wordt genomen.
door een aankoop op de veilingen of gebruik van prijsvoordeel tegoed kan de lidmaatschapsovereenkomst in de betreffende jaartermijn niet opgezegd worden en wordt een reeds gedane opzegging erdoor ongedaan gemaakt.

kijk op de site van het juridisch loket:

lidmaatschap opzeggen

in de statuten staat wie lid kan worden en wanneer en hoe uw lidmaatschap stopt. meestal kunt u opzeggen door een brief te sturen naar het bestuur. of neem contact op met de vereniging en vraag hoe u op kunt zeggen.https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/aankopen/abonnement-opzeggen/#:~:text=in%20de%20statuten%20staat%20wie,hoe%20u%20op%20kunt%20zeggen." target="_blank">https://www.juridischloket.nl/aankopen-en-garantie/aankopen/abonnement-opzeggen/#:~:text=in%20de%20statuten%20staat%20wie,hoe%20u%20op%20kunt%20zeggen.