Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 08-11-2020 10:04:43
Vakantie & Reizen

Micazu review

Niets mis mee met micazu, bovendien zijn zij alleen een platform. je boekt rechtstreeks bij de eigenaar van de woning en je betaalt ook rechtstreeks aan hem.

er staan wel degelijk negatieve reviews tussen, maar als je alle te verhuren woningen bij elkaar optelt, is het merendeel van de reageerders positief.

klachten en/of negativiteit hebben altijd 2 kanten, maar je hoort doorgaans maar 1 kant van het verhaal, en dat is het verhaal van de klager, dat zien we dagelijks op dit forum voorbij komen, iedereen wordt dan uitgemaakt voor oplichter of er is sprake van discriminatie, etc. etc.

de antwoorden van micazu aan de klagende partij zijn naar mening buitengewoon correct, maar je kunt uit de tekst opmaken dat het verhaal van de klager niet geheel klopt met de werkelijkheid.