Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-11-2020 10:06:02
Winkels & Webshops

Mijnprivilege.nl weigert uitschrijving in behandeling te nemen

Mijn advies: staak uw pgingen om met dit bedrijf in contact te komen. u heeft afdoende bewijs dat u rechtmatig heeft opgezegd en dat betekent dat u na verstrijken van de jaartermijn niet meer betaalt en indien er sprake  sprake is van automatische incasso u per direct storneert.

lat men daan maar komen met eventuele vorderingen via incasso etc waar u dan ook niet op moet regageren tenzij er onverhoopt een exploit van een deurwaarder komt. negeer dat dan niet en reageer naar de deurwaarder met uw bewijsmateriaal en ga naar de zitting als u toch wordt opgeroepen met uw bewijsmateriaal. zo u dat niet zou doen is het risico van een verstelvonnis te groot.

ik hoop echter voor u dat het voor wat u dan blijft bij simpelweg niet betalen! (indien dat toch gebeurt kunt u ook voor advies naar http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl