Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-11-2020 20:17:37
Winkels & Webshops

Mijnprivilege dreigt met boete

Als ik snel de website https://www.mijnprivileges.nl/" target="_blank">https://www.mijnprivileges.nl/ bekijk komt het mij voor dat u ergens onbewust 'bent ingetrapt'. 

re: zie mijn laatste zin

u heeft het over 'een aankoop' in 2015 en dan kan het helaas op het randje van verjaring zijn maar het blijft te vraag of hetgeen u overkomt allemaal rechtmatig is.
mijn eerste advies is: laat ze maar dreigen maar indien men overhoopt met een exploit komt voor een zitting, negeer die dan niet en richt u met uw bezwaar tot de rechter. zo u dat zou negeren riskeert u een bij verstek beslissing. hoedan ook wordt u m.i. ten onrechte beschuldigd van fraude en dat jkan op zich al voldoende aanleiding zijn om nu al naar de politie te stappen en melding te doen van smaad resp een onterechte beschuldiging hetgeen op zich al een strafbaar feit oplevert voor degene die u beschuldigt. meedstal is het groot lef en in andere woorden een pging tot intimidatie. 
ik adviseer u even wel om zo snel als het kan nader juridisch advies in te winnen hetgeen kan via http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  of als u een rechtsbijstandsverzekering heeft,  schakel die dan meteen in. let vooral op het absoluut wetteliujke gegeven dat wie eist bewijst en dat betekent dan men dus ook hard zal moeten kunnen bewijzen dat u fraudeerde en zoals ik uit uw vraag opmaak is daar geen sprake van. 

dan op zich nog het gegeven dat u een e-mail ontving met deze ,vordering'en dat lijkt op zich als frauduleus, pfhishing of een andere methode om geld van u los te kloppen. ergo, dit gezegd hebbende: ga naar de politie en doe daar melding! en doe melding bij de fraidehelpdesk.