Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 12-11-2020 14:59:55
Vakantie & Reizen

Terug betaling d'reizen

Ik zal eerst één opmerking maken, met een knipoog, u bent de enige die ze terug moeten betalen qua betaalde vakantie. 
helaas, die is niet waar, wat wèl waar is dat volgens cijfers van jan 2020 er 10.100.000 mensen jaarlijks vliegen, dus tickets kopen.
u kunt natuurlijk een rechtsgang beginnen (en als iedereen dat doet is reisburo nl in een maand failiet en krijgt niemand meer wat) en om dát te voorkomen zijn er de vouchers bedacht. daarom het antwoord op uw vraag: kan dit zomaar? ja dit kan zomaar, de reisburo's hebben sinds begin dit jaar inkomsten nul en uitgavevn hoog. dus dat geld staat heus niet zoals u zegt: geparkeerd op hun rekening. u zult of geduld moeten moeten hebben en (als het weer kan) in 2021 weer gaan reizen, is dan betaald, of een rechtsgang moeten maken met alle risico's en gevolgen van dien.