Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 24-12-2005 01:47:32
Huishouden & Energie

Verschil in vierkante meters

beste sita,


het is heel jammer voor u, maar na 6 jaar heeft u echt geen rechten meer v.w.b. het aantal teveel berekende m2. u had meteen alles moeten narekenen.


ik kan mij enigzins voorstellen dat deze verkoper het raar vindt, dat er na 6 jaar nog geklaagd wordt, maar dat hij gepikeerd de verbinding verbreekt is alles behalve fatsoenlijk en zegt ook wel iets over zijn incasseringsvermogen, en die moet je echt wel hebben als handelaar. buiten dat zou het voor dat bedrijf wel een goede reclame geweest zijn, om er als nog, na al die tijd, een (kleine) vergoeding tegenover te zetten. service is een betere reclame dan een stuk papier in de brievenbus.


maar zie het als een "leer voor de volgende keer" en bereken altijd zelf alles na. soms is het niet goed te veel vertrouwen in iemand te hebben.


gr. hutch