Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-11-2020 16:39:35
Huishouden & Energie

Eneco berekent incassokosten

Ik geef u de verwijzing naar de geschillencommissie https://www.energieleveranciers.nl/service/geschillencommissie" target="_blank">https://www.energieleveranciers.nl/service/geschillencommissie hoewel ik denk dat u er zelf ook wel eerst uit kunt komen doore het benutten vanm een voorbeeldbrief waar @mariata5 al naar verwees.
 eneco heeft zoals ook al door anderen gezegd helemaal maar dan helemaal niets te vorderen bij u. u heeft niet opgezegd en men kan dat bij eneco ook niet bewijzen. ik neem aan dat u nog steeds energie geleverd krijgt van eneco en dus ook afrekeningen ontvangt. 

ik zou zelf na een dergelijke opmerking dat incassokosten altijd betaald moeten worden, dat dan bij een ontrerechte vordering, van zodanige aard sterk overwegen om over te stappen. ik heb de indruk dat u een zeer ondeskundigbent behandeld dus  en herhaald, zend een brief, aangetekend verzenden en declareer daarin ook de kosten van het verzenden van die brief. 

toch nog even dit in geval dat: 
zo men de vordering toch zou doorzetten en het zou tot een procedure komen, ga dan naar de zitting om een bij verstekvonnis te voorkomen en maak dan mee hoe 'eneco'met de staart tussen de benen wordt weggestuurd' door de rechter. .