Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-11-2020 18:21:33
Elektronica & TV

Tvreus aangifte van oplichting / fraude

Helaas, wij kunnen hier als vrijwilligers die vragen proberen te beantwoorden niets anders mee dan de wwaardering uitspreken hoe u dit heeft aangepoakt. mogelijk is de redactie van kassa van mening dat dit wel iets is om aandacht te besteden in de nieuwsbrief en daarom kassa-online@bnnvara.nl om daar uw melding te doen.

rest een vraag: heeft u ook melding gedaan bij de acm http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl 

m.b.t. het gegevenn dat de politie uw aangifte niet opnam, nota bene na een uitspraak van een rechter is zeer opmerkelijk en  en dan is dit van belang: http://slachtoffers-eerst.nl/politie-weigert-aangifte-op-nemen-nu/" target="_blank">http://slachtoffers-eerst.nl/politie-weigert-aangifte-op-nemen-nu/ en kunt u dit melden bij het om

ik kom nog even bij u terug met de opmerking dat u op basis van de gerechtelijke uitspraak naar mijn mening een deurwaarder kunt inschakelen op basis van een in gebreke stelling en dan vooral ook gebaseerd op het niet naleven van de consumentenwetgeving als opgenomen in het bw boek 7 art 7:17 t/m 25. de vgerkoper is verantwoordelijk voor het leveren van een product dat aan de verwactingen voldoet en het tv apoparaat dat aan u geleverd doet dat niet zoals ik het begrijp. in geval u daar niet aan heeft gedacht zie dan ook deze: http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en kunt u m.i. schadeloossteling vorderen. dan dus niet via de strafrechtelijke weg maar via de civiele weg. u heeft een verstek vonnis, staat daar die mogelijkheid niet in?