Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 16-11-2020 21:19:47
Elektronica & TV

Tvreus aangifte van oplichting / fraude

Nu u civielrechtelijk in het gelijk bent gesteld verwacht ik niet dat de politie een onderzoek gaat instellen. het feit dat u een andere model geleverd krijgt dan besteld betekent niet dat er een strafbaar feit is gepleegd. u hoort inderdaad te krijgen wat u besteld en dat heeft de rechter bevestigd.
zeker nu de civiele rechter u gelijk heeft gegeven dient tvreus de tv op te halen en u het betaalde bedrag terug te geven.
de uitspraak die u nu hebt verkregen zal een steun zijn voor andere consumenten. een politieonderzoek gaat daar niets aan toevoegen en zal zeer waarschijnlijk ook niet gaan plaats vinden.
het feit dat de politie uiteindelijk toch een aangifte moest opnemen betekent niet dat de politie ook vervolg moet geven aan de aangifte.