Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 18-11-2020 13:03:24
Voeding & Gezondheid

Niet aanwezig kunnen zijn bij zwemles: contributie terugeisen?

U weet dat er corona maatregelen zijn. en toekijken van ouders naar kinderen visa versa verstoort de les, de kids raken verstoord door de twee partijen, de lesgever en papa en mama. ik ken zwembaden waar de ouder in het restaurant konden wachten. nu is ook dat restaurant gesloten. de instructeurs weten waar ze mee bezig zijn, dus uw toezicht is feitelijk "niet nodig".  mijns inziens gaat u in de fout na: het als ouders ook het recht om onze kinderen thuis te houden omdat we van mening zijn dat dit geen 100% veilige situatie is. wat zou u doen als u iets zou zien ? de instructeurs zijn altijd eerder bij als u, en ongetraind in dit soort situaties.
het contract is gestopt met een maand opzegtermijn, conform de voorwaarden. u betaalt een cursus bedrag voor de cursus  en daarbij vergeet u  dat de instructeurs ook daarvan betaald worden, de hele cursus. gelet op uw opmerking over aan/uitkleden, u zult als het nodig is (wat ik nooit hoop voor u) ook toe moeten staan dat verplegend en chirurgies personeel aan uw kind werkt. of dacht u dat u  in een ziekenhuis mag komen om uw kind even te wassen? kinderen zullen een keer, vroeg of laat een keer aan school af moeten staan. en nog wat later gaan ze zachtjes aan hun eigen leven lijden en als ze puber zijn ........ tja, dan mag u hopen dat er een goede communicatie blijft.