Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-11-2020 17:09:35
Geldzaken & Recht

Begeleid wonen huurders

@netti, reageren op antwoorden door u kan het beste door rechts onder op het vakje 'reacties' te klikken.
dan is het duidelijk dat de vraagstelker reageert en niet een andere lezer.

dan mijn reactie: uw verhuurder mag u in beginsel niet eens informeren op basis van de wet beveiliging persoonsgegevens.
als dit bouwlui zouden zijn van de woningbouwcorperatie waarvan ik bestuurder ben van de huurdersbelangenorganisatie zou ik ook direct melding van maken. bouwlui hebben dat niet te doen, kletsen, roddelen over nieuwe bewoners!

voor u is van belang dat er indien werkelijk problemen zouden ontstaan en didverse mogelijkheden zijn om dat dan te melden, om te beginnen bij uw verhuurder.  zie https://mens-en-samenleving.infonu.nl/regelingen/80851-begeleid-zelfstandig-wonen.html" target="_blank">begeleid wonen om u te informeren dat begeleid wonen ook bijnlange na niet altijd betekent dat er soprake zou zijn psychische sociale problematiek.