Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ju
JustT - 21-11-2020 12:54:41
Geldzaken & Recht

Onterecht aanmaning klarna

Een oplossing voor het probleem, dat anderen op jouw naam bestellen en de pakketbode voor jouw huisdeur opwachten, zoals sommige denken alles beter te weten beschrijft, zou kunnen zijn, dat een online besteller aan een bekende, serieuze partij betaalt, bv aan klarna. deze financiële behandelaar moet over een vergunning beschikken van de overheid. zo heeft de consument zekerheid. de financiële behandelaar maakt het geld pas over naar de leverancier, als het pakket is afgeleverd en de aflevering is bevestigd door de besteller die het bedrag heeft overgemaakt. zo komen boefjes er niet tussen.

dit is een ouderwetse handelsbank-methode, lang voor internet, toen handelaren in nederland per telegraaf (ouderwets mobiel communicatiemiddel) goederen in china bestelden.