Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-11-2020 09:53:14
Computers & Telefonie

Printkop schoonmaken

@mgvkrn: het is op zich handiger dat u op antwoorden reageert door rechts onder op het vakje: verberg reacties te klikken waarna een reactie scherm komt en duidelijk is dat u dan reageert op dat verkregen antwoord. nu kan het ook worden gezien als een antwoord van iemand anders op uw vraag.

dan mijn reactie die gebaseerd is op eigen ervaringen:.

een inktbakje in een printer is redelijk eenvoudig leeg te maken door af en toe depppen met keukenpapier dat dan de gelekte inkt opzuigt. het is enig gepeuter maar 'werkt'. 
 deze printer, ik heb net gekeknen naar de specifacies en ook info van en leverancier van cartridges en daarin ook reuniginsadvies, heeft geen aparte printkop. de printkoppenn zitten inn de afzonderlijke cartridges m.a.w. ieder keer dat u een cartridje vervang vervangt u ook de printkop.  er zal dus iets anders met de printer aan de hand zijn hetgeen mij lijkt op een ander defect.  (bron o.a. 1,2,3 inkt) resultaat met  zoeknaam d-p779dw printkop: 
er zijn geen resultaten voor brother d-p770dwprintkop

controleer uw spelling of gebruik andere trefwoorden


ref a: d7c4785a78984fa8bef5e6240bd0e470 ref b: ambedge0712 ref c: 2020-11-23t08:52:15z)
daarbij komt ook nog mijn ervariung dat waar ik twee maal een duurdere printer heb gehad met wel aparte printkop (hp) het vervangen van die printkop 'duurder' zou zijn dan vervanging van de printer, in ieder geval ook duurder in relatie tot de leeftijd van de printer. ik wijs u als andere tip op het gegeven dat er nog met grote regelmaat aanbiedingen zijn van (veel) goekopere printers (waar cartridges bij elkaar duurder ziujn dan de printer zelf) die geruime tijd goed functioneren. u heeft dan geen geknoei terwijl naar mijn mening dat 'geknoei'ook niet tot resltaat zal leiden).

aanvulling: indien u de door @diumenge gegeven tip benut en u heeft toch gewenst resultaat, laat het dan weten, dan heb ik ook weer iets geleerd.