Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fa
Familie Timmer - 23-11-2020 14:20:49
Geldzaken & Recht

Hoe wordt meerwerk bij een verbouwing in rekening gebracht i.c.m de begroting?

Zo geformuleerd en met deze eenzijdige info is geen antwoord te geven. is er na of naast de begroting nog een overeenkomst gesloten en zo ja, wat is overeengekomen? uurtarief, volgens begroting, of vaste prijs? https://www.eigenhuis.nl/actueel/blogs/2019/02/11/09/00/huis-verbouwen-zet-deze-afspraken-in-het-contract#/" target="_blank">vereniging eigen huis - huis verbouwen? zet deze afspraken in het contract
zijn er afspraken vastgehouden in mails? heeft het bedrijf waarmee de overeenkomst is gesloten algemene voorwaarden? bent u particulier of ondernemer? is het werk dat in opdracht is gegeven uitgevoerd, is alles naar wens uitgevoerd, zijn beide partijen het eens over wat het meerwerk was en de prijs daarvoor? gaat het nu alleen over het al dan niet verschuldigd zijn van de bedragen in de eindafrekening?
bij verschil van mening over het werk dat is uitgevoerd is verstandig de verbouwing te laten beoordelen door een bouwdeskundige. dat gebeurt in bijzijn van beide partijen en er wordt een rapport opgemaakt. voor een advies over de bedragen die u verschuldigt bent, kan een deskundige met juridische achtergrond adviseren..