Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-11-2020 09:58:45
Geldzaken & Recht

Wel factuur, geen offerte

Een bijzonder lastige kwestie en ik vrees dat u toch 'aan het kortste eind'trekt nu u aangeeft geen offerte te hebben gehad en wel een opdracht te hebben gegeven. ik maak echter ook uit uw vraag op dat u over een eerdere aanleg van de vloer ontevreden was en er dus sprake kan zijn van 'wanprestatie'http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html en zou u kunnen vorderen middels bijv. in gebreke stelling.

daarvoor zult u echter meer info moeten geven en is het naar mijn mening veel zinniger om na te gaan of het bedrijf in kwestie is aangesloten bij een geschillencommissie. u kunt daarvoor o.a. advies vragen bij https://www.eigenhuis.nl/contact/#/" target="_blank">https://www.eigenhuis.nl/contact/#/ of uw rechtsbijstandsverzekeraar als u die heeft. of zelf direcct bij een bouwkundige of in deze materie gespecialiseerde jurist.

aanvullend nog dit: http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/  u dient met goede argumenten te komen.