Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 26-11-2020 14:43:26
Winkels & Webshops

Omruilen wordt geweigerd

Hoe komen die strepen op de vloer, dan moet u ze toch wel hebben aangehad en er mee gelopen. zo te zien is het een "sleepspoor" dus schuivend over de vloer waardoor die streep ontstaat. dit is dan ook te zien aan de hak van de schoen die mogelijk een sleepspoor vertoond en door de verkoper als zodanig gedragen uitlegd. lijkt mij nml sterk dat zo'n spoor ontstaat bij het vlak neerzetten van de voet. maar waar is de doos dan gebleven, die doe je pas weg als je weet dat de schoenen goed zitten of is die in de winkel achtergebleven?
u ziet het als een ernstig gebrek aan de (blauwe) zolen maar die geven volgens mij geen zwarte strepen af, van de hak is het eerder te verwachten.