Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-11-2020 16:51:53
Geldzaken & Recht

Plaatsen automatische deurdranger in gemeenschappelijke ruimte via wmo

Ook ik kan u niets anders dan adviseren dat uw oma dit voorlegt aan het bestuur van de vve opdat de vve mogelijk een wmo aanvraag kan indienen voor het plaatsen van een knop als door u bedoeld. de vve kan evenwel ook zelf een dergelijke knop doen plaatsen en ook bekostigen op basis van alsdan toestemming van de meerderheid van de leden. de reactie van de gemeente om in gesprek te gaan met de vve is dus naar mijn mening ook terecht. de afwijzing op basis van de persoonlijke aanvraag dus ook. bezwaar maken tegen dat besluit, eveneens op basis van persoonlijke titel zal m.i. zinloos zijn, opnieuw omdat het een collectieve voorziening is in een appartementencomplex met een vve. 

afgezien daarvan: zoals @tijger1 al aangeeft, een dranger kan ook minder strak worden afgesteld en ook dat is dan aan de vve.