Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-11-2020 15:50:49
Geldzaken & Recht

Belastingaangifte vader regelen waar je niks van af weet

Bij nader inzien: zie de laatste alinea van deze reactie:

mijn eerste advies is echt: raadpleeg een notaris hetgeen voor een eerste gesprek helemaal niet zo duur behoeft te zijn en zie bijv.dit: https://www.degoedkoopstenotaris.nl/?ref=bing&msclkid=2eeb76367fcf100f9bf029f41e635b74&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=02%20%7c%20notaris%20-%20generiek&utm_term=goedkope%20notaris&utm_content=notaris%20-%20goedkoop%2fgoedkope" target="_blank">https://www.degoedkoopstenotaris.nl/  voor het verwerpen van de nalatenschap is maar zie ook deze info als uw man echt wil verwerpen: dat kan ook zonder notaris: https://www.juridischloket.nl/familie-en-relatie/erfenis/hoe-kan-ik-een-erfenis-verwerpen/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/familie-en-relatie/erfenis/hoe-kan-ik-een-erfenis-verwerpen/

probleem is mogelijk wel dat er wel degelijk een relevante nalatenschap is.

al schrijvend is er mogelijk eerst nog een gemakkelijke oplossing: bezwaar maken bij de belastingdienst op basis van het niet hebben van enig gegeven omdat hoe dan ook uw man geen aangifte kan doen! dat dient dsan wel schriftelijk en aangetekend te gebeuren om ook verzekerd te zijn dat dat het inderdaad op de goede plek arriveertals de belastingdienst dan onverhoopt toch negatief reageert kan er in beroep worden gegaan. een enkel telefoontje en de reactie daarop is niet voldoende, de vraag is dan of degene ndie aan de belastingtelefoon kwam wel voldoende verstand van zaken heeft. herhaald, als uw echtgenoot helemaal geen info heeft kan hij simpelweg geen aangifte doen! men dient dan biju de belastingdienst maar uit te zoeken wie dan degene is die een en ander heeft afgewikkeld en dat behoeft u dan niets te kosten.