Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 28-11-2020 17:46:55
Geldzaken & Recht

Belastingaangifte vader regelen waar je niks van af weet

Kinderen kunnen niet onterft worden. dus ook al wilde uw man en zijn vader geen contact meer met elkaar en.zelfs al zou de vader hertrouwd zijn, blijft uw man erfgenaam op zijn minst voor de legitieme portie..
geen aangifte doen zal resulteren in een boete van de belastingdienst.
uw man moet uitleggen wat er aan de hand is bij de belastingdienst en hen dringend verzoeken de informatie te verstrekken die zij hebben. de belastingdienst moet weten waar de vader woonachtig is geweest en moet dit dus kunnen vertellen. mocht de belastingdienst niet meewerken kan een telefoontje naar de nationale ombudsman uitkomst geven.
via site van de goedkoopste notaris kunt u zoeken naar de goedkoopste notaris die u bij kan staan. uw man zou moeten weten of er meer kinderen in de relatie van zijn vader en moeder zijn geweest.
afdoen met ik wil hier niets mee te maken hebben gaat de belastingdienst niet accepteren. linksom of rechtsom is hij erfgenaam en moet er een aangifte gedaan worden.