Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-12-2020 09:43:48
Voeding & Gezondheid

Personaltrainer

Uw vraag is mij onduidelijk? is dat de formulereing? u sterlt dat degene die de persoonlijke trainig geeft op dagen dat u alleen kan? is hier ergens het woordje niet vergeten!  iik neem echter aan dat u bedoelt dat deze trainer op de dagen dat u kunt al een volle agenda heeft i.v.m. trainen van anderen.

als u de door u gewenste dagen duidelijk heeft genoemd bij het door u afsluiten van het abonnement kunt u in ieder geval ook naar mijn mening het onderdeel persoonlijke training laten vervallen tenzij de sportschool voor u dan een andere trainer regelt.

als dat niet kan is er m.i. mogelijk wel sprake van een geldige reden en kunt u dit toepassen: https://www.overeenkomsten.nl/hoe-overeenkomst-ontbinden/#:~:text=%20hoe%20overeenkomst%20ontbinden%3f%20%201%20ontbinding.%20door,duidelijk%20aan%20dat%20je%20de%20overeenkomst...%20more%20" target="_blank">hoe-overeenkomst-ontbinden  en zie deze voorbeeldbrief: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ontbinden-overeenkomst/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ontbinden-overeenkomst/