Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-12-2020 16:01:55
Huishouden & Energie

Wie is verantwoordelijk de woningstichting of ver. van eigenaren?

Nmog een advies: wonen limburg heeft wettelijk verplicht een huurdersbelangenorganisatie. benader het bestuur daarvan met uw vraag en mogelijk kunnen zij iets voor u betekenen. ik neem aan dat deze hbo ook in uw gemeente betrokken is bij het maken van de periodieke prestatieplannen van coörperaties zoals wonen limburg waarin ook zaken worden afgesproken met de gemeente m.b.t. isolatie van woningen etc.

u kunt als u echt ook klachten heeft m.b.t onderhoud resp. nalatig onderhoud de huurcommisie d benaderen als al aangegeven door @shoppy.

ik teken aan dat  de huurdersbelangenorganisatie mogelijk een collectief lidmaatschap heeft voor al haar leden heeft afgesloten met de woonbond waar men kan juridisch kan bijstaan.

ik kan geen link vinden naar een hbo van wonen limburg in roermond.