Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 05-12-2020 10:42:23
Huishouden & Energie

Zware problemen met dgb energie die honderden euros van mij eist in 3 mnd tijd

Een voorschotbedrag zegt niets over besparen. ik kan u ook wel een voorschot laten betalen van €20,-, maar dan hebt u bij de jaarafrekening een grote uitdaging. besparen doe je op de kosten van de vaste en variabele verbruiken.

u bent een overeenkomst aangegaan met een startdatum. klopt de afschrijving niet met de startdatum? zat u nog in de 14 dagen herroeping dat u zomaar kon opzeggen? wellicht moest u een afkoopsom betalen en daarbij gewoon wat u verbruikt heeft. tja, als dat niet betaald wordt kan het nogal duur worden.

les 1, en dat is al zovaak in allerlei media voorbij gekomen, een voorschot zegt niets. les 2, in een overeenkomst staan alle afspraken. leest u die niet is dat uw eigen verantwoordelijkheid. les 3, een contract kan je niet zomaar ontbinden.

u mag er ziek van zijn, maar beter is om, eventueel met hulp, de zaakjes weer op orde te krijgen.