Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-12-2020 10:42:50
Huishouden & Energie

Zware problemen met dgb energie die honderden euros van mij eist in 3 mnd tijd

Helaas heeft u zich m.i. 'opgezadeld' met een lelijk probleem door het kennelijk niet goed nagaan van de voorwaarden bij de overstap. (heeft u zich laten verleiden door een telefoongesprek?) als ik u was zou ik heel snel nader advies in deze vragen bij uw gemeente waar u uw uitkering van ontvangt of een instelling iun uw gemeente voor sociale hupverlening/bijstand. doe dat snel want eer u het beseft zijn de financiële problemen nog groter.  men zal naleven van de overeenkomst vorderen.

eevntueel ook hier gebruik van maken al zal m.i. men u bij uw gemeente beter kunnen bijstaan:  https://www.energieleveranciers.nl/energie/veelgestelde-vragen/geschil-energieleverancier" target="_blank">https://www.energieleveranciers.nl/energie/veelgestelde-vragen/geschil-energieleverancier  en zie   https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/energie/afnemers-van-energie/energiecontracten/ongewenste-overstap-naar-nieuwe-energieleverancier" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/energie/afnemers-van-energie/energiecontracten/ongewenste-overstap-naar-nieuwe-energieleverancier