Rapporteren
Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.
Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.
Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:
Geraspte kaas
Kaas? voor het invriezen goed controleren en als reeds puntjes, retour en geld terug of nieuwe laten leveren!
maar vaak is de hoeveelheid te groot dus overpakken in kleine zakjes en vacuum trekken en 1 persoons portie maken... de kaas is ingevroren langer houdbaar maar na ontdooien beperkt.
als ik soep kookte doe ik het ook in kleine bekertjes, per persoon... ontdooien, opwarmen en iedereen mag een andere uitzoeken...
verder is de rasp ideaal om snij resten of verkeerde gewicht gemaakte blokken en plakjes te verwerken.
als ik 7 plakjes / 190 gram zie, dan zullen er ook wel na opstart foute tussen zitten, te licht of te zwaar, en die naar rasp?
maar waarom vermeer?
vergeer leverde zelf onder z0507 maar dat reg nr. staat ook op enkele huismerken, lagere prijs, zelfde kaasfabriek!
fam vergeer uit reeuwijk bestaat al sinds 1934....