Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-12-2020 15:36:46
Geldzaken & Recht

Honorariumsupplementen ziekenhuis

correctie: ik wijzig mijn oorspronkelijke  opmerking dat u mogelijk moet betalen omdat ik nu even verder heb gezocht. de vraag is nu waarvoor u dan heeft getekend en of er niet meer is dat niet door vgz blijkt te worden vergoed.
het probleem hierbij is dat u klaarblijkelijk geen enkele bevestiging heeft van de toezegging zijdens vgz.

ik zie inmiddels deze en de vraag is dan op het bedrag klopt https://www.uzleuven.be/nl/raadpleging-en-opname/opname/betalen/overzicht-kosten-opname" target="_blank">https://www.uzleuven.be/nl/raadpleging-en-opname/opname/betalen/overzicht-kosten-opname omdat het mij wel erg veel lijkt voor het gebruik van een éénpersoonskamer.  ik voeg dit in: ik zie in het overzicht € 33,04 voor de eerste dag en € 5,77 voor de dagen erna. er klopt dus m.i. iets niet en het lijkt er meer op dat er veel meer dan het benutten van een éénpersoonskamer in rekening is gebracht. dan betekent ca. € 9.000 wel heel veel meer dagen dan dat uw zoon nu oud is.
hoe dan ook lijkt het mij toch zeer zinvol om uw vraag voor teleggen aan de geschillencommissie ziektekosten http://www.skgz.nl" target="_blank">http://www.skgz.nl via info@skgz.nl .

hierbij ook het adres om bij het betrokken ziekenhuis zelf navraag te doen resp. een klacht in te dienen. https://www.uzleuven.be/nl/ombudsdienst/klachten-suggesties/klacht-melden" target="_blank">https://www.uzleuven.be/nl/ombudsdienst/klachten-suggesties/klacht-melden

gelet op het bedrag kunt u ook nog nader advies vragen bij https://www.juridischloket.nl/contact/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/contact/  handel snel om latere incasso/deurwaarderskosten te vermijden.

en dan ook nog: u geeft aan dat vanuit het mumc alles geregeld zou zijn maar heeft u dan wel ook toestemming van vgz verkregen om de operatie in leuven te laten uitvoeren? kan daar het probleem liggen?

gaat alles goed met uw zoon, is de operatie geslaagd?