Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 11-12-2020 19:54:57
Geldzaken & Recht

Honorariumsupplementen ziekenhuis

[enigszins off-topic] dit probleem geeft ook weer eens aan dat we altijd moeten uitkijken om (in dit geval) zorgstelsels tussen verschillende landen met elkaar te vergelijken. op het eerste gezicht kan het in een ander land goedkoper of beter lijken, maar vaak worden dan de keerzijdes niet meegenomen in de overweging. 

[ en weer on-topic] wat staat er allemaal op de factuur? zoals anderen al zeggen is het alleen honorariumsupplementen wel heel erg veel. als er meer in zit dan de honorariumsupplementen is het weer te begrijpen dat vgz niet betaald terwijl ze gezegd hebben dat honorariumsupplementen vergoedt worden. misschien kan je de factuur hier eens plaatsen (wel even persoonsgegevens weghalen natuurlijk).