Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-12-2020 09:50:10
Huishouden & Energie

Zijn de kerstzegels van sandd ook nog te gebruiken?

Neen, zie deze info: 

https://www.klacht.nl/postnl/" target="_blank">postnl

heeft op 07 december 2020 om 09:49 geantwoord





geboden oplossing:

geachte mevrouw,


bedankt voor de aanvullende informatie. graag wil ik dit toelichten.


uiteraard begrijp ik dat het teleurstellend is dat u deze zegels niet meer kunt gebruiken. deze zegels van sandd waren geldig t/m 3 januari 2020. ondanks de melding die op de achterkant van het vel staat, zijn ze niet meer geldig. het is tevens niet mogelijk om deze zegels in te leveren voor een vergoeding. ik heb niet de mogelijkheid om u hiervoor te compenseren.


ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl.


met vriendelijke groet,


postnl klantenservice  bron: https://www.klacht.nl/sandd-kerstzegels-2019-2020/" target="_blank">https://www.klacht.nl/sandd-kerstzegels-2019-2020/