Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wat kan ik doen als mijn verzekering de tegen partij uitkeert ondanks hoogstwaarschijnlijk fraude.

Het best wat u kunt doen is de gevraagde € 200,00 betalen.

u heeft al het een en ander gedaan met negatief resultaat. 

u zou, maar naar ook mijn mening volstrekt zinloos, een klacht kunnen indienen bij http://www.kifid.nl" target="_blank">kifid m.b.t alsdan volgens u onterecht handelen van uw rechtsbijstandverzekeraar (bij fraude zou men best moeten/kunnen optreden - tenzij het lage schadebedrag volgens polis voorwaarden reden is dat men niets deed -  en de verzekeraar. 
ook kunt u bij vermoeden van fraude altijd aangifte doen bij de politie maar dan dient u ook over zeer goede bewijzen te beschikken. maar ook dan zal vrijwel zeker uw aangifte ook worden afgewezen en in ieder geval geen prioriteit krijgen. u zult uw vermoeden dan ook echt moeten bewijzen. en dat zal uitermate lastig zijn. u gaf al aan zelf schuld te hebben

ergo, als al gezegd: de € 200,00 betalen. en als ik zoek naar bumperreparatiekosten is de nu gevraagde € 200,00 m.i. ook nog gunstig als ik bijv. al uurlonen zie van repararteurs. dus verder niets meer doen.