Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 20-12-2020 18:43:54
Voeding & Gezondheid

Geraspte kaas

Gisteren heb ik mijn online boodschappen weer ontvangen waaronder dit keer 30+ goudse, geraspte kaas. vandaag met plezier begonnen aan de zalm bereiden, de carbonara maken en alles wat er nodig is en... verdraaid nog aan toe: ook die kaas heeft groene puntjes. nu weet ik het echt niet meer. zijn er nog wat pasta eters die "gewoon" geraspte kaas kopen die geen puntjes heeft, groen gekleurd dan? parrano snippers of rasp o.i.d.? of gewoon: moet ik goede kaas kopen en het zootje zelf maar raspen? wat wel een probleempje zal worden i.v.m. reuma. sorry voor weer ff terugkomen, in ieder geval in hetzelfde jaar en maand. ;-)