Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-12-2020 10:07:26
Winkels & Webshops

Coolblue is mijn adapter kwijt.

Iet wat later ten eerste ook mijn vraag/opmerking: een adapter die € 84,00zou moeten kosten? ik zie https://www.bing.com/shop?q=adapter+chromebook&form=shoppa&originiguid=4f831bab33a645c582d464cebc5640d2" target="_blank">kosten adapters en dan kost zelfs de duurste nog maar de helft van het door u genoemd bedrag en de meeste zijn zelfs maar 25%.

op zich is het ook merkwaardig, tenzij daarom is gevraagd, dat u de adapter mee heeft gezonden met de kennelijk defecte chromebook. reparateurs hebben die zelf en zelf heb ik de ervaring dat bij het aanbieden ter reparatie bij een reparateur wordt aangegeven, neem de adapter maar mee. 

maar ja, u zit nu met 'de gebakken peren'. u kreeg al een aantal oplossingen o.a. het zenden van een brief waar tijd in gaat zitten en dan ook nog het best aangetekend verzonden dient te worden of een nieuwe kopen.

maar heeft u mogelijk niet ook nog een oude pc of laptop of in ieder geval de adapter daarvan waarvan de kenmerken qua aansluiting voldoen aan die van uw chromebook? ik zie dat het verschil vooral zit in het wattage. dat kan dan ook een z..g. universele adapter zijn (dus niet per definitie alleen geschikt voor een  chromebook (en die betaan er ook met diverse 'omschakelbare'aansluit/uitgangs mogelijkheden)