Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-12-2020 15:43:43
Geldzaken & Recht

Inloggen op website via microsoft in strijd avg?

Aangepast na het lezen van de reactie van @gerbera. zo u het toch niet vertrouwt, dan de vakbond bellen. indien u geen lid bent is en blijft het vreemd en laat ik het volgende staan:  inloggen bij een vakbond en dan op een manier zoals u zegt? het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk en het levert mij en kwalijke geur op in mijn neus. mijn dringende advies: pak de telefoon en bel deze vakbond met de vraag of dit niet een poging is om aan u gegevens te ontfutselen voor kwade doeleinden.


ik heb inmiddels op de verwijzing gekeken die @gerbera u gaf en zie als eerste deze lukt het inloggen niet? bekijk de https://www.fnv.nl/mijnfnv/veelgestelde-vragen-mijn-fnv" target="_blank">veelgestelde vragen over mijn fnv